tirsdag 17. august 2010

TOM VS TOMTOM

Nå går det mot høst, midt i august, og like greit er det. Vi har nettopp kommet hjem fra årets sommerferie!?! Seint eller tidlig - kommer an på øynene som ser!


Årets tur gikk til Trondheim! Vi pakka Audin med flasker med kokende vann, tillegg, dvder, DS, strikketøy, klær og TOMTOM! Siden Audin er utstyrt med ett. ikke veldig oppdatert, navigasjonssystem mente sjåføren at TOMTOM var overflødig. Kartleseren (undertegnede) stolte ikke på Audin og pakka ned TOMTOMen! Det viste seg at det skulle bli en maktkamp mellom de to GPSene - og mellom sjåføren og kartleseren.

Første milepæl var Mickey D utenfor Tommy Sharif. Både Audi og TOMTOM viste veien sånn nogenlunde og alle i bilen så etter Sharifskiltet - som forøvrig IKKE var til å unngå -

Mette og fornøyde freste vi videre da TOMTOM irriterte TOM(sjåføren) noe så kraftig at kartleser var nødt til å stenge lyden - i pur redsel for at den skulle forsvinne ut av vinduet! Lillehammer var dagens siste mål der vi skulle overnatte. Det ble dødt løp mellom Audi og TOMTOM, til TOMS ergrelse.

Dagen etter var det Hunderfossen som stod for tur. TOM fikk en veibeskrivelse fra resepsjonisten på hotellet mens TOMTOM viste en annen. Hvem stoler man på? Joda ei halvgammel resepsjonsdame som antagelig ikke visste verken opp eller ned - eller TOMTOM?? Joda i følge TOM ble det TOMTOM som tapte!! Vi fikk aldri helt avklart hvilken vei som egentlig var den raskeste - vi er ennå ikke enige! Vi fant frem tilslutt!

Fra Lillehammer til Trondheim gikk TOMTOM på en kraftig smell! Feil vei, feil tid, dårlig batteri - det meste! Jeg måtte innse at TOMTOM hadde tapt og TOM vunnet - det var som å svelge ei padde!!


Ingen kommentarer: